Een tijd geleden 3 jaar alweer toen ik net net bezig was met fotografie, was Jillis model voor een styled shoot. Dit was ook in deze mooie tuin van zijn ouders. Toen Jillis mij belde om te vragen of ik zijn bruiloft met Anne wilde vast leggen, dacht ik gelijk, ja die warmte van dat mooie gezin, daar moet ik zeker weer bij zijn.

 

    

       

 

 

Stephanie vroeg mij foto’s te maken van haar kleine gezinnetje. Ze wilde graag foto’s op het strand & omdat het licht overdag vaak lastig is, combineer ik dit graag: strand en een leuke strandtent zodat ik zeker weet dat ik qua goed belichte foto’s goed uitkom. Ik genoot van deze shoot met James, om op te eten dat ventje.

Susanna kende ik nog van de tijd dat ik voor models at work werkte. Zo’n honderd jaar geleden dus. 😉

Nu hebben we allebei kindjes en liep ons trouwen en zwangerschappen ongeveer gelijk op. We besloten op een mooie zonnige woensdagavond wat mooie plaatjes te schieten. Eerst wat foto’s thuis in hun picture perfect house en daarna lekker op de heide.

 

Kimberleymoon is een geweldige online winkel waar je de leukste schattige outfits kunt kopen voor je meisje. Verwacht geen stoere tomboy kleding, maar mooie kleertjes met een tikje franse stijl. Esther is de eigenaresse en heeft toevallig, 3 hele mooie dochters die gelijk model konden staan voor deze shoot.

Oh wat een heerlijkheid, wat word ik toch blij van dit soort mensen. Sowieso als je elke dag even een moment een lach op je gezicht wil toveren moet je even Daantjeniekus gaan volgen op instagram. Ze is hilarisch, tenminste dat vind ik dan. Ik denk dat ik een uurtje bij Daantje ben geweest en tussen het foto’s maken door kletsten we er op los.

Liza Henzen richtte begin dit jaar Kidchella op. Een nieuw kinderkleding merk met een festival feeling. Oh my goodness wat is het leuk geworden en wat loopt het als een trein! De setting voor de shoot was heerlijk, knappe kinderen, de zon en geweldige kleding. What more can you wish for.

Dit is Florine mama van 2, fashionista en druk bezig met allerlei mooie plannen. In de loop der tijd zijn we elkaar beter leren kennen en beloofde ik bij wijze van kraamcadeau wat foto’s te maken van haar en haar lieve dochters. Normaliter bij een familie shoot, houd ik ervan om in het moment te fotograferen. Een foto, waarbij een spontane omhelsing te zien is doet voor mij honderd keer mee dan een statie portrait. Echter bij Florine, omdat het haar heel goed past vond ik het leuk om er wat mooie meer geportraitteerde beelden doorheen te gooien.

Ik ken Suus al vanaf dat ik nog werkte voor een Amsterdams hostessen bureau, models at work. Toen ze dan ook die verlovingsring om haar vinger liet zien op instagram heb ik haar lichtelijk gestalkt dat ik haar perfecte bruidsfotograaf was… Hopelijk denkt ze daar nu ook zo over.

Wat een heerlijke dag was dit weer. Ik starte de dag met dikke tranen over mijn wangen, Suus had namelijk een mooie brief voor haar vader, moeder en beste vriend en daar gaat deze emo fotograaf toch wel een beetje wankel van. En tja, dat Suus en Allie hele mooie mensen zijn (hun gasten trouwens ook), dat helpt ook best mee voor fijne beelden, maar bovenal was aan alles de liefde te voelen en was dit gezelschap gewoon to die for. Wat een heerlijke mensen.