Click and Grow Zone

Fotografie

Fotocredits: @kikivandam_

Huh maar je bent toch fotograaf? Wat doe jij eigenlijk allemaal? Als je me online volgt op het account @marilynbartman dan weet je waarschijnlijk al dat ik niet meer alleen fotografie doe, maar ook een ander bedrijf heb genaamd de Click and Grow Zone. En ik kan me zo voorstellen dat het verwarrend wordt wat ik daar allemaal binnen aanbied, dus vandaar dit blog waarin ik t allemaal helder voor je op een rijtje zet.

Click and Grow is een verzamelnaam voor alle online trainingen die ik geef & producten die ik aanbied. De Instagram cursus Mama for Mini  ,waarin je als mama leert betere foto’s te maken van je kindjes met je smartphone, valt hier bijvoorbeeld onder. Ook de presets waarmee je je foto’s met 1 klik een professionele look geeft en The (re)Program; een 3 maanden traject voor fotografen horen bij de Click and Grow Zone. Dit platform is dus bedoeld voor zoekende fotografen die ik graag een helpende hand bied.

Het besparen van tijd is misschien wel het allerbelangrijkste stukje waar ik jou als fotograaf en ondernemer mee kan helpen. Als beginnend fotograaf kun jij enorm veel tijd kwijt gaan zijn met alles behalve fotograferen. Denk hierbij aan het wegzetten van jouw merk/branding, onderzoek doen en ook nog eens de marketing en sales die hierbij komen kijken. Hoe pak je dit allemaal aan?

Het vergt de nodige tijd en energie om dit allemaal uit te zoeken, maar ik kan jou hierbij helpen. Want een beginnend fotograaf hoeft het wiel echt niet opnieuw uit te gaan vinden. Het voelt aan als een mega grote berg van taken, waar je flink tegen op kan hikken. Voeg daar nog een portie onzekerheid aan toe (heel herkenbaar voor ons allemaal) en je hebt de gouden formule die ervoor zorgt dat het allemaal erg lang gaat duren.

Dit is naar mijn idee zonde en daarom bied ik je de shortcut aan. Door mijn kennis te delen, zorg ik ervoor dat jij binnen no time right back on track bent en dus voornamelijk kunt gaan doen waar je dit aanvankelijk voor was gestart: genieten van jouw vak als fotograaf.

Ik heb bijvoorbeeld ook super goede, al zeg ik het zelf, PDF documenten samengesteld. Dit zijn brochures die ik opstuur naar mijn klanten en die jij helemaal naar je eigen hand kunt gaan omzetten. Hierin wordt er per categorie antwoord gegeven op vragen die jouw klanten kunnen hebben, staat er duidelijk in omschreven wat de potentiële klanten kunnen verwachten en vind je de tarieven terug. Deze documenten zijn met een logische gedachtegang opgesteld na jarenlange ervaring en werken ook op sales gebied goed. Een kleine investering die jou als fotograaf gewoon heel veel gemak en geld gaat opleveren. Waarom zou je dit soort dingen allemaal opnieuw moeten gaan uitvinden?

De Click and Grow zone is dus in eerste instantie de wereld in geroepen voor fotografen. Beginnend of pro, maakt niet uit. Iedereen die een helpende hand of frisse wind kan gebruiken, is welkom. Een hele fijne plek voor fotografen, al zeg ik het zelf. Maar onlangs is hier dus van alles aan toegevoegd, een traject voor vrouwelijke ondernemers: The bigger story.

En hier gaat mijn hart echt tien keer sneller van kloppen. Want naast fotograferen zelf maakt niets me meer gelukkig dat het helpen van andere vrouwen in hun business. Vrouwen die zoveel potentie hebben, een stiekeme grote droom, maar die nog niet echt durven gaan. Die help ik.

Het uiteindelijke doel is echt het ‘van de grond krijgen’ van jouw business, resultaten zien en groeien. Blijf altijd dicht bij je gevoel en zegt jouw gevoel dat je hier meer energie in moet gaan stoppen? Let’s go. Ik ben hier om jou te helpen!

Liefs, Marilyn

read & Leave a comment

Share

Your Comment Form loads here

Comments will load here