Suus en Allard

Uncategorized

Ik ken Suus al vanaf dat ik nog werkte voor een Amsterdams hostessen bureau, models at work. Toen ze dan ook die verlovingsring om haar vinger liet zien op instagram heb ik haar lichtelijk gestalkt dat ik haar perfecte bruidsfotograaf was… Hopelijk denkt ze daar nu ook zo over.

Wat een heerlijke dag was dit weer. Ik starte de dag met dikke tranen over mijn wangen, Suus had namelijk een mooie brief voor haar vader, moeder en beste vriend en daar gaat deze emo fotograaf toch wel een beetje wankel van. En tja, dat Suus en Allie hele mooie mensen zijn (hun gasten trouwens ook), dat helpt ook best mee voor fijne beelden, maar bovenal was aan alles de liefde te voelen en was dit gezelschap gewoon to die for. Wat een heerlijke mensen.

 

 

 

 

 

read & Leave a comment

Share

Your Comment Form loads here

Comments will load here