Afgelopen woensdag ben ik naar een heel interessant seminar geweest van de Masters . Een heel interessante (en gezellige) dag met topsprekers over fotografie, waaronder Nederlands topfotograaf Damon Pijlman, Susana Barberá, Marco Swarch & journalistiek fotograaf Jeremy Suyker. Het werk van Barbera spreekt me heel erg aan. Ze is een pittige dame, OMG ik ben bijna bang van haar. Maar ze kent haar kwaliteit en weet wat ze wil. En niet wil. Kippenvel als je door haar showreel heen gaat.

Totaal geïnspireerd en een klein beetje dronken ga ik als het event is afgelopen door naar een vriend om daar gezellig nog wat verder te kletsen. Mijn man en kinderen waren niet thuis dus ik kon moeilijk braaf thuis gaan zitten. Voor het eerst sinds 13 maanden weer eens vrijheid blijheid vandaag…

Bij de vriend ontmoet ik Job en Suus. Ze willen wel model staan voor me de volgende dag. Ik ben blij. Ik ga iets nieuws uitproberen en kan alles wat ik in de workshop heb meegekregen toepassen. Qua bewerking voornamelijk. Heel erg bedankt Job en Suus, dat ik op 1 meter afstand dit heb vast mogen leggen.

Suus en Job-10 Suus en Job-7 Suus en Job-6 Suus en Job-5 Suus en Job-4 Suus en Job-3

read & Leave a comment

Share

Your Comment Form loads here

Comments will load here