Wild At Heart bridal

Other, Uncategorized

Afgelopen woensdag fotografeerde ik de  feestelijke opening met de meest mooi opgemaakte hapjes en drankjes ooit gezien. Annika opende de deuren van haar droom, een boetiek met high-end wedding gowns, prachtige merken zoals Rue de Seine, Bo en Luca & Odylyne the ceremony . Een plek waar een modebewuste vrouw terecht kan om Wild te worden van de prachtigste jurken. Een jurk die iets toevoegt aan haar eigen stijl en past bij het feest wat zij wil geven.

Nu ben ik zelf nog steeds heel blij met de prachtige jurk die ik droeg toen ik trouwde, maar telkens als ik de rij met jurken bij Annika zie, word ik misselijk. Ik wil zooo graag weer trouwen en me weer prinses voelen in nog een jurk…  Het leukste feestje ever.

Maar goed, daarom dus zo blij dat ik bruidsfotograaf ben geworden en stiekem heel erg mee kan genieten van jullie huwelijk. Oh my, ik kan niet wachten totdat ik alle fashion bewuste bruiden mag fotograferen volgend jaar in de unieke en bijzondere exemplaren van Wild At Heart. Make an appointment now 😉

Wild at heart-13Wild at heart-25 Wild at heart-30 Wild at heart 1 1Wild at heart-40 Wild at heart 1 3Wild at heart 1 2 Wild at heart 1 4 Wild at heart 1 5 Wild at heart 1 6 Wild at heart 1 8 Wild at heart 1 12 Wild at heart 1 13 Wild at heart 1 15

Annika met naast haar man Jeroen. Zij zijn zelf 2 jaar geleden getrouwd en zij is sindsdien helemaal in de ban van dit mooie feestje. Ze heeft een prachtige smaak, eentje waar je U tegen zegt en ze weet precies wat je wel en niet moet doen qua styling.

Wild at heart-20Wild at heart-106

photos: Marilyn Bartman / styling, flowers: Anne + Tonke – Inspire Styling / cake: The Little Cupcake Shop / styling & catering: Wild at Heart Bridal 

read & Leave a comment

Share

Your Comment Form loads here

Comments will load here