Ongeveer 2 jaar geleden, toen ik bedacht, ‘hey ik word fotograaf’ maakte ik foto’s bij mijn bestie Tsilla en haar kids. Ik snapte nog vrij weinig van de technische kant.

Nu weer foto’s van deze prachtige vrouw en kinderen. Ik vertel tegen mijn klanten: ik fotografeer de situatie zoals het echt is. Ik kan je vertellen dat het bij deze serie gelogen is. Tsilla en ik zijn van die eerlijke moeders (die eigenlijk niet echt bestaan), die het af en toe best zwaar vinden om kinderen te hebben en op te voeden & daar ronduit tegen elkaar over klagen. Tijdens deze sessie heb ik honderd foto’s gemaakt, waarbij Tsil het haar goed aan het doen was, snot uit de neuzen aan het halen was & snoeten aan het poetsen was.
Ik ging weg en dacht, help heb ik wel wat geschoten dat ok is..?
Achteraf ben ik super blij hiermee, zoveel leven in de foto’s. Als je mij wilt boeken voor een simpel statieportrait van je gezin, verwijs ik je door naar iemand anders, heb je chaos, leven, liefde en ook wat strijd in huis, I am your girl.
Tsilla 10Tsilla 12Tsilla 14Tsilla 5Tsilla 1Tsilla 3Tsilla 16Tsilla 15Tsilla 7Tsilla 8Tsilla_Marilyn_FB-62Tsilla 9Tsilla 2Tsilla 4

read & Leave a comment

Share

Your Comment Form loads here

Comments will load here