Styled wedding shoot

Editorial, Uncategorized

Omdat ik toch erg graag alles naar mijn hand zet, leek het me heel erg leuk een Styled wedding shoot te produceren. Ik vroeg aan Annika Noordzij of zij mij wilde helpen hiermee. Zij heeft de beste kijk op wat mooi is en legt de lat nog hoger dan dat ik dat doe. Samen hebben we een super toffe productie neergezet waar we beiden trots op zijn.

Fotografie: Marilyn Bartman Photography | Concept & Styling: Annika Noordzij| Taart: Healthy Piece Of Cake Corinne Weijschedé-Dijkhof | Bloemen: Mooi Anders Bloemen Dennis Lanzaat | Make-up: Daniëlle Grisèl | Haaraccessoires: Naturae Design | Stationary: The Sparkle Company / Francien Van Den Broek | Jurken: Bloomfeld Amsterdam | model: Isabel de Bruijn

Facebook size-28 Facebook size-30 Facebook size-31 Facebook size-32 Facebook size-36 Facebook size-41 Facebook size-42 Facebook size-47 Facebook size-63

read & Leave a comment

Share

Your Comment Form loads here

Comments will load here