Pip and the family

fotografie family, Uncategorized

Gisteren waren we in het knusse huisje van Rachel, Willem & Pip. Rachel schrijft haar eigen geweldige blog de huismuts, voor iedere mama of iedere interieurstylingliefhebber (is dat een woord?) een must om even te kijken. Kleine vrolijke Pip deed gelijk al allemaal leuke dingen, dus geen tijd voor theeleuten en gelijk non stop met de vinger op de fotoknop. (het is tenslotte bijna Sinterklaas en dan ga je vanzelf rijmen)

Wanneer je je afvraagt of die leuke bloggers alleen maar leuk zijn voor de camera & als ze de camera uitzetten weer veranderen in hun saaie zelf, dan kan ik je bij deze uit de droom helpen. Dit gezin is blog-picture-perfect. Het is net zoals mensen die zeggen dat ze bij Doutzen Kroes heel veel photoshop gebruiken om haar mooi te maken, dat is niet waar mensen, ze is buitengewoon mooi. Bij leuke bloggermensen geldt hetzelfde, hoe vervelend dat voor ons saaie mensen ook is, ze zijn gewoon écht ‘hip’ en leuk! En dan ook nog eens aardig.

Pip blog 9Pip-11Pip blog 6 Pip blog 2 Pip blog 3 Pip blog 4Pip blog 12Pip blog 11Pip-37 Pip blog 13 Pip blog 15Pip-44 Pip blog 14 Pip blog 10 Pip blog 24Pip blog 8Pip blog 5Pip blog 16Pip blog 17Pip blog 21Pip blog 20Pip blog 22Pip-83

read & Leave a comment

Share

Your Comment Form loads here

Comments will load here