Petra en Arnoud

Weddingday

preview2-43Mijn nieuwe fotografie-bestie @irisdorine vroeg mij, “schat wil je op oud & nieuw een huwelijk fotograferen van mijn liefste vriendin Petra, in het geweldige Parc broekhuizen?” Tuurlijk, lijkt me leuk & gezellig kunnen we een beetje oud en nieuw samen vieren. De bruiloft, Petra en Arnoud, de liefdevolle gasten en de jurk (DE JURK) overtroffen mijn verwachtingen. De jurk is trouwens gemaakt door Edwin Oudshoorn, voordat ik overspoeld word met e-mails ;-).

Wat een bijzondere dag was dit. Zoveel mooie bijzondere mensen bij elkaar, prachtige vriendschappen die me echt weer met een verwonderend hart weg lieten gaan. Deze bruiloft maakt dat ik met een smile van oor tot oor het nieuwe jaar instap, maar lichamelijk een klein beetje gebroken ;-).

Petra en arnoud blog 12 Petra en arnoud blog 1 Arnoud&Petra_MBP_FB-54Petra en arnoud blog 2 Petra en arnoud blog 4 Petra en arnoud blog 10Petra en arnoud blog 31Petra en arnoud blog 25Petra en arnoud blog 16Petra en arnoud blog 9Petra en arnoud blog 29Petra en arnoud blog 28Petra en arnoud blog 5Petra en arnoud blog 7Petra en arnoud blog 11Petra en arnoud blog 33Petra en arnoud blog 32Petra en arnoud blog 22Petra en arnoud blog 17Petra en arnoud blog 35preview2-43Petra en arnoud blog 21Petra en arnoud blog 34Petra en arnoud blog 20Petra&Arnoud_MBP_FB-616Petra&Arnoud_MBP_FB-619preview2-61

read & Leave a comment

Share

Your Comment Form loads here

Comments will load here