Nina en Job

Weddingday

Dit huwelijk beloofde een geweldige te worden. Een bruiloft in Amsterdam, mijn geliefde stad. Weddingplanner Lucette belde mij of ik beschikbaar was en ik sprak met Nina de bruid over de plannen voor hun huwelijkdag. Al snel merkte ik, dit was een heel leuk stel en die had een prachtige dag op de planning. Zij startte in de mooie hotelkamer in het Pulitzer met haar moeder, hij in hun fijne huis in Amsterdam zuid met de mannen. Daarna ging de ceremonie verder in het hotel om vervolgens een eigen mini taartje te eten en te proosten nadat de gigantische champagne toren gevuld was. Daarna stapte iedereen op de boot om daar met bitterballen en al over de gezellig belichte Amsterdamse grachten vervoerd te worden naar het Rijksmuseum. In het Rijksmuseum vond namelijk een diner plaats. Lopend van de boot naar de ingang, werd een sterretjes haag gemaakt en speelde de onder de brug aanwezige band hun de weddingmars en nog wat andere prachtige muziek.

Wat een heerlijk eten en fijne service in het Rijksmuseum trouwens. Natuurlijk was er ook lekkere wijn en te prachtige speeches. Na het eten veranderde Nina ‘even’ van outfit. Ze had een waanzinnig prachtig glitterjurkje aangetrokken van dezelfde designer als de trouwjurk. En OMG de trouwjurk. Mogen we even een heel hard applaus daarvoor die designer in ontvangst kan nemen?? En Nina natuurlijk, wat een waanzinnig goede stijl heb je, als je deze jurk uitkiest als trouwjurk.

Na het diner vertrok de party lopend over de grachten en begeleid door een accordeonist. Onder de brug ontstond er nog een samenspel tussen beiden muzikanten. WoW wat een ervaring. Aangekomen bij de volgende locatie, eentje die eigenlijk totaal out of tune is met al deze op sjiek locaties van hiervoor, maar daarom juist nog geweldiger! Dit was namelijk in de pianobar in Amsterdam! Voor de mensen die het niet kennen, een Amsterdamse bar, waar een pianist verzoeknummers speelt. En waarin er natuurlijk flink gedanst wordt.

Nina en Job thanks voor jullie vertrouwen in mij als fotograaf voor deze bijzondere dag. ❤️
 

read & Leave a comment

Share

Your Comment Form loads here

Comments will load here