Ok, nog voordat deze shoot startte stond eigenlijk al in de sterren geschreven dat Merel en ik BFF’s moesten worden. Doordat mijn jurk van mijn trouwen (de foto met mij erin) overal op Pinterest te vinden is, raakten Merel en ik aan de praat via facebook ongeveer 4 jaar geleden. Zij vond het een mooie jurk (jeeh) en als ze ooit ging trouwen… Volgend jaar is het zover & ik mag dit huwelijk fotograferen. (dubbel jeeh) Merel trouwt niet in mijn jurk, maar ongetwijfeld in een ander prachtig exemplaar.

Ok, terug naar deze foto’s: In het begin van de shoot leg ik in nog geen vijf woorden uit: wees jezelf, ik ben er niet. (ok 6 woorden) Zo gezegd, zo gedaan. Echtheid en natuurlijkheid ten top, bijna zo erg dat ik me de helft van de verdere dag afvraag: “Hoe!!? Kan een gezin zo perfect zijn, of waren dit extreem goede acteurs?” (Just speaking out loud…)

familie shoot 2 Family-21familie shoot 3 familie shoot 4 familie shoot 5 familie shoot 6 Family-72 Family-90 Family-91familie shoot 9 familie shoot 10 familie shoot 11Family-80

 

 

read & Leave a comment

Share

Your Comment Form loads here

Comments will load here