Loveshoot Marijke en Jip

Loveshoot, Uncategorized

Jip en Marijke zaten vroeger bij elkaar op de middelbare school in Goes, en er was in het begin sprake van een “verboden liefde”. Marijke was goed bevriend met het zusje van Jip en heeft ooit gezegd dat ze geïnteresseerd was in een bepaalde jongen en dat ze die aan haar wilde laten zien.. Op het moment suprême riep het zusje heel hard “Hey Bolle!!” en ontdekte Marijke dat die “bolle” Jip was… “Wat wilde je zeggen?”, vroeg Steffie. Marijke hield verstandig haar mond, want een relatie met ‘de broer van’ was uit den boze.. Een jaartje of twee later was er een skivakantie met school en was er voor het eerst echt contact en nog iets later kroop het bloed waar het niet gaan kon en kregen ze een relatie. Die duurt nu gelukkig al meer dan 7 jaar!! Zie de volledige serie hier

Marijke en Jip-7 Marijke en Jip-9

Jip en Marijke gaven aan dat het nog wel even zou duren voordat het officiele JA-woord zou klinken… Eerst nog de studie van Jip afronden en een carriere opbouwen. Tot die tijd blijf ik heel hard dromen dat ik ook het huwelijk van deze twee beeldschone lovebirds mag vastleggen.

Marijke is op dit moment succesvol blogger marijkeverluijs.com en dat is ook de reden dat we deze te gekke kleding van Concept 512 mochten lenen voor de shoot. Yay!

read & Leave a comment

Share

Your Comment Form loads here

Comments will load here