Op 1 juli trouwden Jan en Steffi en ik mocht dat fotograferen. Samen met buddy Fabienne (van @theweddingchapter/ visagie) reisde ik de dag ervoor met auto en boot naar het fijne ter Schelling. Het regende. Pijpenstelen. Dus eigenlijk beloofde dat & de weersvoorspellingen van onze iphone echt niet veel goeds. Jan en Steffi hadden alles buiten gepland. Een tent in de tuin. Een ceremonie in het bos en een proost op het strand. Aiks.

Steffi had een sterk geloof in goed weer en wanneer je ergens heel hard in geloofd dan komt het uit. Het bleef droog die dag en we hebben zelfs zon gezien. Alles heeft lekker en relaxt buiten kunnen plaatsvinden. En wat een heerlijke goed geplande en gestylde dag was dat, heel fijn voor mij als fotograaf. Met een waanzinnige jurk van Daughters of Simone via Wild at heart bridal in Nijmegen, hij in een pak van Michael & Giso weddings in Amsterdam. Beiden mijn favoriet.

 

Jan en steffi 1PreviewJ&S_Marilyn_FB-3Jan en steffi 6Jan en steffi 4  Jan&Steffi_Marilyn_FB-50Jan en steffi 5PreviewJ&S_Marilyn_FB-9 Jan&Steffi_Marilyn_FB-68Jan en steffi 10 Jan en steffi 7 Jan en steffi 7 Jan en steffi 8Jan en steffi 9 Jan en steffi 11 PreviewJ&S_Marilyn_FB-45 Jan en steffi 13 Jan en steffi 12Jan en steffi 14 PreviewJ&S_Marilyn_FB-55Jan en steffi 15 Jan en steffi 16 Jan en steffi 17 Jan en steffi 33Jan en steffi 19 Jan en steffi 14Jan en steffi 13PreviewJ&S_Marilyn_FB-94Jan en steffi 20PreviewJ&S_Marilyn_FB-110PreviewJ&S_Marilyn_FB-113 Jan en steffi 22 PreviewJ&S_Marilyn_FB-119PreviewJ&S_Marilyn_FB-123Jan en steffi 24

read & Leave a comment

Share

Your Comment Form loads here

Comments will load here