Interieurfotografie

Other, Uncategorized

Oh my goodness… Isabella, de interieurstyliste die ook het Go with the Glow event altijd organiseert, waar ik veel voor heb gefotografeerd, vroeg mij om foto’s te maken van een door haar ingerichte vergaderruimte. Ok, leuk. Nog nooit eerder interieurfotografie gedaan. Maar, why not?

Dan kom je dus aan in de A’dam toren. Nog nooit van gehoord. Sinds ik moeder ben geworden, lig ik er een beetje (zeg maar gerust totaal) af wat betreft alle hippe weetjes. A’dam toren is een mega toffe toren, waarin heel veel kantoren zitten met alleen maar bedrijven die in de dance industrie zitten. Op de rooftop kijk je uit over prachtig Amsterdam & als je in de loft komt val je bijna flauw van hoe prachtig het is. On-Nederlands, on-werelds, bijna filmisch. Ik wil hier dus elke dag fotografie dingen doen, ik wil hier wonen.

Maar goed, terug naar de vergaderruimte. Op de 9e verdieping is dus ook een niet te doen mooi ingerrichte vergaderruimte. Isabella heeft smaak. Een indigo blauwe kleur op de muur. Retro stoeltjes en een retrokast. Een roze bankstel. Hoe verzin je het? Het staat zo mooi dat ik denk dat ik het er zelfs bij mijn man door zou krijgen voor ons eigen interieur (als ik een beetje zeur). Wanneer je Isabella ziet, kun je gewoon de kans niet laten gaan om ook van haar een paar platen te schieten. Het kleine fotografie meisje in mij sprong op en neer van hoe blij ik werd van deze foto’s.

Interior-1Isabella interior 1-18 Interior-2Interieur Isabella 1 Interieur Isabella 3Interior-11 Interior-14Interieur Isabella 2Interieur Isabella 4 Isabella interior 1-24 Isabella interior 1-25

read & Leave a comment

Share

Your Comment Form loads here

Comments will load here