de vrouw van

De vrouw van …

Family

Fotocredits: @biggy_tooth_photography

Tijd voor een iets gevoeliger onderwerp: moeder, ondernemer en ook nog ‘de vrouw van’ zijn. Hoe doen en combineren jullie dit? In deze blog doe ik een boekje open over hoe ik dit doe. Lees je mee?

Ik heb twee kids, een super leuke vent en run ook nog een succesvol bedrijf. Het gaat goed, soms is het best pittig maar bovenal ben ik vooral aan het genieten. Een relatie met je man of kinderen is zoiets iets waarin je moet blijven investeren.

Laatst heb ik met onze oppas afgesproken dat ze standaard één keer per twee weken op een vaste avond bij ons thuis komt oppassen. Manlief en ik gaan dan lekker samen op date. Dit is er de afgelopen tijd best vaak bij ingeschoten, wat jammer is. Dan zitten we weer lekker op de bank, zijn
we moe en hebben we eigenlijk geen zin meer om de deur uit te gaan. Zo is er altijd wel een excuus om het niet te doen. Maar.. Hier gaat vanaf nu verandering in komen en de eerste stap is gezet.

Breng tijd met elkaar door en investeer in jullie relatie.

In een relatie is het belangrijk dat jullie beide de keuze maken om hierin te blijven investeren. Want je relatie of huwelijk laten werken, kost nu eenmaal tijd en energie. Die stap moet gezet worden. De gedachten dat jij/jullie dit willen gaan veranderen, is al een begin. Trek die positieve la open, een la waar er genoeg van in huis zijn. Want jullie hebben elkaar altijd heel erg leuk gevonden, anders waren jullie niet in een relatie gestapt.
Dit la moet gewoon weer lekker even open getrokken worden. Maak die keuze om tijd met elkaar door te brengen en te blijven investeren in jullie relatie.

Wat ik nu ga adviseren klinkt misschien heel suf, maar much needed als jij op dit moment je vent even niet (meer) zo leuk vind en jullie niet helemaal lekker in de relatie zitten. Die momenten zijn herkenbaar voor heel veel vrouwen denk ik. Vooral als je met een kleintje zit die gewoon heel veel van jouw tijd, energie en aandacht vraagt.

TIP: Stap in die positiviteit! Spreek bijvoorbeeld met elkaar af om iedere avond drie positieve. dingen te benoemen waar jij dankbaar voor bent, die je leuk vind aan je partner en wat jou die dag gelukkig heeft gemaakt. Start er nu maar eens mee en kijk wat het met je doet. Complimentjes  doen namelijk wonderen. Vind je het stom om dit af te spreken met je man? Doe het dan onopvallenden subtiel gedurende de dag en kijk gewoon eens  wat het doet.

Het zijn soms de kleine dingen die al heel veel positiviteit met zich mee kunnen brengen. Hier kunnen we op een later moment echt nog wel eens dieper op in gaan, als jullie hier behoefte aan hebben? Ik denk namelijk dat dit een heel herkenbaar onderwerp is voor veel vrouwen/mama’s onder ons.

Vind je weg in het zijn van ‘de vrouw van’.

Op dit moment gaan er bij ons thuis namelijk ook wel eens wat dingen ‘scheef’. Op business gebied maak ik een enorme groei door, alles gaat ineens heel hard en ik ben best lekker aan het groeien. Die ontwikkeling die ik doormaak, zorgt in mijn hoofd voor een ‘scheve’ verhouding. Ik weet niet goed hoe ik op dit moment alles wil gaan doen en aanpakken. Ik ben mijn weg nog een beetje aan het vinden, ook op relationeel gebied. Terwijl ik als ondernemer aan de weg timmer doe ik hetzelfde bij het zijn van “de vrouw van”.

Op m’n Instagram account plaats ik regelmatig content met betrekking tot het moederschap, vrouw zijn, ondernemerschap en deel ik handige (al zeg ik het zelf) tips. Puur uit ervaring en recht uit het hart. Ik ben er namelijk van overtuigd dat wanneer je alles met een positief oogpunt bekijkt, er zo veel meer te halen valt.

Wil je op de hoogte blijven van alle updates, nieuwe artikelen en tips die ik deel? Schrijf je dan snel
in voor de nieuwsbrief.

read & Leave a comment

Share

Your Comment Form loads here

Comments will load here