Dear woman, stop hiding yourself from the rest of the world.

Your soul is the key to your infinite potential, so.. unlock your worth and set yourself free.

The time has come to unlock your confidence.
Are you ready?

I'm ready

Hoe zou het zijn als je:

Is aangeleerd gedrag en heeft niets te maken met
jouw kwaliteiten. 

Zelfverzekerd of onzeker zijn:

ZELFVERZEKERD DOOR HET lEVEN KUNT GAAN
GEEN BEVESTIGING VAN BUITENAF NODIG HEBT
JE KEUZES MAAKT OP BASIS VAN JE EIGEN BEHOEFTES
JE KRACHTIG VOELT
je goed in je vel zit

Binnen 21 dagen tot in de diepere laag van jouw systeem de programmering veranderen waardoor je hieruit stapt als de meest zelfverzekerde versie van jezelf.


fotografie: Amanda Drost

Life is too short, om door te blijven gaan hoe je het nu doet. Het zit in jou om (veel) zelfverzekerd(er) door het leven te stappen. Het zit in iedereen.

Vaak denken we dat het weggelegd is voor the bold, de brutalen in de wereld, the lucky few.

Maar confidence is iets wat je traint. Net zoals je je spieren traint in de sportschool, kun je jouw hersenen trainen om meer confident te worden.

De trainingen zijn niet zwaar. Niet te vergelijken met de sportschool haha. Je moet het alleen DOEN, om de resultaten te zien, de zelfverzekerdheid te voelen.

Daarom doen we deze training, op verschillende momenten een andere oefening. We doen dit met een grote groep, en je zult merken dat de energie van de groep je zal upliften. Als er een ding is dat ik mezelf, jou en de wereld zou gunnen is het confidence. Als iedereen maar 5% meer zou krijgen, wat zou dat doen? Hoe zou dat veranderen?Als ik meer confidence krijg, dan hoef ik mezelf niet meer te bewijzen. Dan hoef ik geen dingen te doen die laten zien dat ik waardig ben. Ik ben wie ik ben. Mighty fine. 


Wat gaan we doen?
 

Tijdens deze Instagram-cursus gaan we dit voor altijd veranderen, maar om dit te doen is het ook belangrijk om in te gaan zien hoe het werkt in ons brein. We zullen starten met het loslaten van oude overtuigingen. Dit doen we middels de touch of matrix methode, die heel krachtig (zelfs magisch) werkt. Daarna gaan we onze wens vervullen: een meer confident persoon worden. We gaan de neurologische paden in ons systeem veranderen en verankeren. 

- Een krachtige touch of matrix* sessie als         aftrap.

- Uitleg over hoe je brein werkt en waarom je     je soms onzeker kan voelen. We all have it.

- De uitleg over de methode hoe dit werkt en     waarom dit zo goed werkt. 

- Dagelijks 21 dagen lang,  korte oefenings         momenten van 2 min per keer. Door dit           effectief te doen, verander je tot diep in je     systeem. Na slechts 2 dagen zul je al verandering opmerken in hoe je tegen dingen aankijkt. 

- 5 Live sessies in het besloten Instagram account.

Inhoud van de cursus

 
€47.-  ex. btw

 
*touch of matrix (in het kort) gaat over het manifesteren van wat je verlangt, maar ook om het loslaten van oud dat niet meer dient. 

About me

Hi mijn naam is Marilyn, 

Je had mij vroeger moeten zien. Boy, ik was absoluut het tegenovergestelde van zelfverzekerd. Ik merkte dat ik bevestiging nodig had en ik vaak te lang bleef hangen op bepaalde keuzes, of ze uit de weg ging.

Dat diende mij niet, het hield mij tegen van volop genieten. Gaandeweg heb ik mijzelf getraind om meer confident in het leven te staan.

Confidence is key voor een succesvol bedrijf en succesvol leven, dit zie ik keer op keer weer terug in mijn coachingprogramma's. De sleutel voor het groeien, het durven, het lef om keuzes te maken.

Zowel in life als in business is de grootste stap richting groei die ik je wil geven, het opbouwen van
zelfvertrouwen. Want als je denkt dat je de hele wereld aan kunt,... nou dan kun je de hele wereld aan.

And it's all about mindset. Jezelf niet tegen laten houden, door jezelf. Maar in volle kracht vooruit. 

Toen ik ontdekte dat je je confidence kunt trainen door simpele oefeningen, ben ik me steeds meer gaan verdiepen in het topic. Ik moest en zou hier meer mensen mee helpen. Op grotere schaal. En exact daarom heb ik deze laagdrempelige cursus gebouwd. Omdat dit te goed is om voor mezelf te houden. Ik gun de wereld confidence. En weet dat er zo een veel prachtigere plek zal ontstaan...Fotografie: Olga van den Ven