Arthur en Lindsey

Jan 2, 2018

Eigenlijk had ik deze post natuurlijk 2 weken geleden al klaar moeten hebben. Maar door de rustige decembermaand (qua werk dan) ben ik een beetje lui geworden. Mag ook best een keer van mezelf.

De veel te knappe Lindsey en Arthur fotografeerde ik voor een loveshoot. Ze hebben beiden een boeiend instagram account arthur_duurkoop en linnebel & zijn van plan een gezamenlijk account te starten met daarin foto’s van hun samen en dit was soort van de aftrap voor ze. Ik vond het heel leuk om te doen, maar omdat ze natuurlijk wel gewend zijn voor een camera te staan is het ook weer best lastig om ze een beetje ontspannen en niet te geposeerdĀ op de foto te krijgen.

A&L_MBP_JPG_FB-10 A&L_MBP_JPG_FB-8A&L_MBP_JPG_FB-23 A&L_MBP_JPG_FB-24 A&L_MBP_JPG_FB-28 A&L_MBP_JPG_FB-30 A&L_MBP_JPG_FB-31 A&L_MBP_JPG_FB-34 A&L_MBP_JPG_FB-35 A&L_MBP_JPG_FB-40 A&L_MBP_JPG_FB-43 A&L_MBP_JPG_FB-45 A&L_MBP_JPG_FB-47 A&L_MBP_JPG_FB-61