5 jaar getrouwdmijn bruiloft

Het is alweer 5 jaar geleden dat wij getrouwd zijn. Nog steeds wanneer ik zeg “mijn man” moet ik grinniken en denk ik, wat burgerlijk. Maar toegegeven, die dag, was zoals in alle cliche’s de mooiste uit mijn leven. Of eigenlijk de hele week. We hadden een heerlijk huis in Frankrijk. Met de beste vrienden de hele week gin tonics aan het zwembad en muziekjes, in de avond kampvuur en gezelligheid. Het weekend vol met de allerliefsten. Het was magisch. Zoveel liefde en gezelligheid gekregen.

Als je me nu vraagt wat zou je over doen, zou het enige zijn: een beetje van de styling. Als ik nu naar de bruiloften kijk, zou menig pinterestbord er jaloers van worden. Maar om je eerlijk de waarheid te zeggen, maakt het eigenlijk toch echt geen bal uit. De belangrijkste factor is genieten. Simpel als wij zijn, hadden we even een taart 2 dagen van te voren besteld bij de pattiserie in het dorp, plukte Pat met madeliefjes mijn boeket & was het perfect zoals het was.

Ik laat je graag een filmpje zien, gemaakt door een van mijn beste vriendjes Nicolaas Kroone. De fotograaf van mijn huwelijk was Landa Penders.