Sade is geboren!De dochter van Cindy

Een tijdje geleden zagen we al de bolle buik van Cindy. Die bolle buik is nu weg. Daarvoor in de plaats is iets veel leukers gekomen: een super zoete baby & een hele trotse mama.

Tijdens het fotograferen ben ik altijd een beetje twijfelachtig. Wat gaat hieruit komen? Is het licht wel goed? Zijn de beelden 1 geheel? Als ik dan aan de selectie en edit begin, krijg ik wat meer vertrouwen… Toen ik de beelden zo langzamerhand 1 geheel zag worden, maar ook zag hoe liefdevol en vol trots deze nieuwe mama naar haar dochter kijkt op de foto… Dan denk ik ja, t is gelukt. Stoppen met editen is dan ook niet meer mogelijk. Ik word hier heel blij van.

Als ik de foto’s heb doorgestuurd, krijg ik ’s nachts om 2 uur van mama Cindy een appje:  “Wauw…Jeetje Mar…slik dit heeft echt mijn verwachtingen overtroffen.” Mijn hart maakt dan een sprongetje. Daar doe je het voor, ik heb toch echt de aller-allerleukste baan in de hele wereld.

Cindy & Sadé-49Cindy en Sade 3Cindy & Sadé-26 Cindy en Sade 6 Cindy & Sadé-16Cindy en Sade 5 Cindy en Sade 14Cindy & Sadé-13Cindy en Sade 2Cindy en Sade 7Cindy & Sadé-39Cindy en Sade 6Cindy en Sade 1Cindy & Sadé-29